| Alagsor-Ebédlő | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Thomas Hadsun Angyalmester
Hozzászólások száma : 330 Age : 47 Registration date : 2007. Feb. 07.
| Tárgy: Alagsor-Ebédlő Szer. Május 16, 2007 11:53 pm | |
| Szándékosan rakták a börtön mellé. Ha valakit bezárnak oda, a lelki kínzás részét képezi a finom illatok általi örületbe kergetés. Az ebédlő egy 300 négyzetméteres terem, összesen 50 10 férőhelyes asztallalAz ebédlőben van természetesen a konyha is, ahol az alkalmazottak főzik az élelmet. (De semmi nagy durranásrane számíts! Nincs svédasztalos reggeli, se 5 fogásos vacsora) | |
|
| |
Cassandr Vendég
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Pént. Május 18, 2007 4:02 pm | |
| -Jó de mikor a ebben a városromban kóboroltam nem találkoztam senkivel nekem az jött le hogy akkor nem él senki más!Üröltem hogy ide találtam már régen beszéltem emberrel vagy is mutánsal*követi a férfit* |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Pént. Május 18, 2007 4:05 pm | |
| *Belép a nő után, mivel udvariasan maga elé engedte* - Tudod általába éjszaka mindenki alszik *jegyzi meg* - Nos, nincs sok élelem. Mond mi az amit igazán ennél, és nem 6 óra az elkészítési ideje | |
|
| |
Cassandr Vendég
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Pént. Május 18, 2007 4:16 pm | |
| -Egy alma jól esne *Mondja halkan és nem érti hogy a férfi miért nem beszél neki a többiekről,de mivel nem tudja kibírni így rákérdez*-Miért nem beszélsz nekem a többiekről?Nem maradt senki? |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Pént. Május 18, 2007 4:39 pm | |
| - Beszélnek ők magukról, ha akarnak *mondja miközben bemegy a rakzátba és egy almát keresgél* | |
|
| |
Cassandr Vendég
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Pént. Május 18, 2007 4:43 pm | |
| -Akkor akkor vannak mások?Vannak túlélők?Miért kell belőled mindent harapófogóval kiszednem?*kicsit ingerültebben kérdez...hisz úgy látja Thomas nem az a beszédes férfi sőt talán még visszahúzódó is* |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Pént. Május 18, 2007 4:45 pm | |
| - Mert nem vagyunk puszipajtások *mondja kifele jövet a raktárból. Kezében egy koráska alma van* - Vegyél | |
|
| |
Cassandr Vendég
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Pént. Május 18, 2007 4:47 pm | |
| *ELvesz egy érett piros almát*-DE nem tudsz annyit elmondani hogy vannak e még mások rajtunk kívül?ez olyan nagy kérés...Nem értelek!Ez csak természetes kíváncsiság fiatalvagyok tehát kíváncsi... |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Pént. Május 18, 2007 4:53 pm | |
| - Vannak *majd leteszi az egyik asztalra a kosarat, majd elnyomja a cigijét, kidobja egy közeli kukába, és vesz magának is egy almát* | |
|
| |
Cassandr Vendég
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Pént. Május 18, 2007 4:58 pm | |
| -IgenÉs hol ők miért nincsenek itt?Merre vannak ők?És már csak ez a város maradt meg?*Kérdezősködik miközben az almát majszolja* |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Pént. Május 18, 2007 4:59 pm | |
| - Alszanak, a szobáikban, vagy a városban, nem*feleli sroban* | |
|
| |
Cassandr Vendég
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Pént. Május 18, 2007 5:01 pm | |
| ~Te tényleg nagyon szótlan vagy~*csóválja a fejét és befejezi az alma majszolgatását*-Köszönöm és most elmegyek aludni...*Úgy is tesz felpattan és a szobákába szalad ahol hamar el is alszik* |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Pént. Május 18, 2007 5:04 pm | |
| *Ő leül az asztalhoz, és ott éri az álom* | |
|
| |
Jessica Hadsun 2. szint (Angyal)
Hozzászólások száma : 32 Registration date : 2007. May. 18.
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Pént. Május 18, 2007 9:10 pm | |
| *Éppen erre sétál egy nagy nyalókával a szájánam...szabad kezével a haját birizgálja valami üditőt szeretne mikor megpillantja alvó apját.Odabattyog mellé majd egy újjával szúrkálni kezdi az alvó férfi vállát*-Apu apu kelj fel! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Pént. Május 18, 2007 9:11 pm | |
| - Arisha... nem akarok hitázni, Arisha hagyj aludni.. Arisha?! *hirtelen felriad, majd lányára mered* - Jessy. Neked aludnod kéne *közli vele finoman* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Pént. Május 18, 2007 9:13 pm | |
| *Mosolyog édesapján*-Nem vagyok álmos apu!*Mondja a vékonyka hangján*-Anya hol van?!*Most szabad kezével hálóinge szárát húzgálja és közben nyalókázik*-APa!Ki volt az az új lány? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Pént. Május 18, 2007 9:16 pm | |
| *nagyot ásít* - Alszik, egy új diák *ma nagyon bőbeszédű* - Nem vagy álmos mi *sóhajt* - Én se *de majd leragadnak a szemei* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Pént. Május 18, 2007 9:18 pm | |
| -De apa!!?......És az a lány rendes?Lehet vele barátkozni?Vagy vagy én nem fogom szeretni vagy vagy ....lehet h ő is rossz mint a démonok?*A rengeteg hallgatózásnak köszönhetően sokat tud már* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Pént. Május 18, 2007 9:20 pm | |
| - Kicsilány *magához öleli gyermekét* - Nem tom, biztos, nem tom, nem *motyogja* - És ha bántani mer hát addig él *suttogja a fülébe kedvesen majd az öleébe ülteti a kislányt* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Pént. Május 18, 2007 9:22 pm | |
| *Tovább nyalogatja a nyalókát nagy szemeit apjára mereszti*-Az jó akkor biztosan jóban leszünk!De apúúú.......Hol van anyu?!( )*Azért már csak fáradt hizs kétszer megkérdezni ugyanazt...* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Pént. Május 18, 2007 9:27 pm | |
| - Ott, ahova t emész *átkarolja a lányt, majd az ölébe veszi és elindul felfelé* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Kedd Május 22, 2007 4:17 pm | |
| *Leszed két székt az egyik asztalról, majd elvonul a konyhába* | |
|
| |
Lorin Ames 2. szint (Angyal)
Hozzászólások száma : 76 Age : 39 Localisation : Valahol itt láttam... Registration date : 2007. May. 18.
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Kedd Május 22, 2007 4:20 pm | |
| *Ebédlő a pincében? Kicsit érdekes ötlet...* -Amúgy mit eszünk? *teszi fel a kérdést* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Kedd Május 22, 2007 4:24 pm | |
| - Vajas kenyeret, tojásrántottát, és egy kis paradicsomot mellé ha kérsz *feleli* | |
|
| |
Hozzászólások száma : 76 Age : 39 Localisation : Valahol itt láttam... Registration date : 2007. May. 18.
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Kedd Május 22, 2007 4:26 pm | |
| *megrázza a fejét, bár ezt nem biztos, hogy látta Thomas a konyhából* -Tojást nem... Ki nem állhatom *jelenti ki* -De a paradicsom jöhet a kenyérre. Esetleg valami felvágott nincs? Vagy sajt.... | |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Kedd Május 22, 2007 4:36 pm | |
| ~Válogatós kölykök~ - Bocs de nincs. Sajna a luxus villák, meg aluxus reggelik ideje ljárt. Parancsolj! teszi a lány elé a kész kaját, ami két szendvics. Paradicsommal a tetején* - Jó étvágyat! *ő csak lazán leül mellé* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Kedd Május 22, 2007 4:39 pm | |
| *Úgy áll neki a szendvicsnek, mint mindig. Először a paradicsomot eszi le róla, aztán jöhet a sima vajaskenyér* -AMúgy körülbelül hányan laknak még itt? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Kedd Május 22, 2007 4:42 pm | |
| -Azt hiszem, 20-30 mutáns gyerek *mondja* - Szakácsok is voltak, de elmentek, nem tudom miért... *legyint* - Úgy nézd a kaját, hogy én csinálom | |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Kedd Május 22, 2007 4:44 pm | |
| *Legszívesebben kiköpné a szájában lévő falatot, miután megtudja, hogy Thomas csinálta. És ha valami méreg van benne vagy ilyesmi, hogy tovább vizsgáztassa a lányt. De inkább nyel egy nagyot, majd rámosolyog a férfira, mintha mi sem történt volna* -20-30? Az pont egy osztály. Bár gondolom még vársz diákokat.... | |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Kedd Május 22, 2007 4:49 pm | |
| *Észrevesz egy apróbb fintort a lány arcán, de nem teszi szóvá. Skizofrén, tehát a legapróbb részletet is kiszurja. Azt is, hogy a csajnak nem tetszik a dolog, hogy ő főz* - Pontosan. De egyenlőre nehéz a dolgom mert elbújnak a gyerekek. Felnőttek pedig rendszerint elmentek más városokba... És ott vannak a démonok is. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Kedd Május 22, 2007 4:54 pm | |
| *Figyelmesen hallgatja a srácot* -Démonok? *akad meg a füle a szón* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Kedd Május 22, 2007 4:59 pm | |
| Igen. Démonok *bólint* - Ők emberek, akik feltámadtak a... Ízlett? *témát vált hirtelen* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Kedd Május 22, 2007 5:09 pm | |
| *Démonok... Persze a lány olvasott már róluk ilyen-olyan könyvekben de szerencsére eddig még eggyel sem került közvetlen kapcsolatba.* -Mi? Ja igen, persze... Már nagyon éhes voltam *lepi meg a hrtelen témaváltás, de azért hamar észbekap* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Kedd Május 22, 2007 5:14 pm | |
| *Az órájára néz, majd elővesz egy kis dobozt a zsebéből, és lazán besz egy kapszulát belőle* - Kérsz még valamit? *kérdi utána* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Kedd Május 22, 2007 5:17 pm | |
| *Mi ez? Csak nem drogozik az igazgatóúr?^^ Na nem, azt Lory nem tudja elhinni...* -Nem köszönöm. *mondja majd feláll a székből* -Azt megmutatod, hogy hol tudok majd aludni meg ilyesmi? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Kedd Május 22, 2007 5:21 pm | |
| - Igen, gyere. *mondja majd elindul* | |
|
| |
Arisa Drake 3. szint (angyal)
Hozzászólások száma : 285 Age : 43 Registration date : 2007. May. 15.
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Hétf. Május 28, 2007 8:59 pm | |
| *Bemegy a konyhába és tölt két pohár vizet* | |
|
| |
Noira Kiara Piton Kivülálló
Hozzászólások száma : 95 Registration date : 2007. May. 21.
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Hétf. Május 28, 2007 9:02 pm | |
| *Egy pillanatig mered a pohárra , de végül elfogadja* -A whiskynek jobban örültem volna... - *dünnyögi a víznek, majd felhajtja. Egyhajtásra, mint az erős alkoholokat.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Hétf. Május 28, 2007 9:07 pm | |
| - Én viszont nem akarom Thomast részegen látni *morog, majd ő is megissza a vizet* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Hétf. Május 28, 2007 9:12 pm | |
| -Az igaz...-*morogja Noira *- Ahonnét én jöttem, rendszerint a pasik részegedtek le hamarabb... Pedig a nők se kispályások. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Hétf. Május 28, 2007 9:15 pm | |
| - Az italnak semmi értelme! Elveszi az eszed, és a pénzed is *újabb pohár vizet tölt magának* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Hétf. Május 28, 2007 9:19 pm | |
| - Nem feltétlenül - *néz fel Noira* - Legalábbis az én esetemben. A csapos a haverom volt, gyakorlatilag apámként néztem fel rá. A piát ingyen adta, mondjuk semmiért se kért pénzt, az agyam meg tökéletes állapotban van még mindig. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Hétf. Május 28, 2007 9:23 pm | |
| - Ez éppenséggel te vagy *jegyzimeg felüle egy asztalra* - De pl. én egyszeri berugásomba majdnem belehaltam tehát nekem tilos inni ilyeneket. Meg enélkül is tudok hülyeségeket csinálni *felnevet majd nagyot sóhajt* - Mennem kell, az elsőn, az a szoba üres amir enincs név felragasztva. Majd ott alhatsz. Na szia! *hátatfordít a őnek és kifut a konyháról* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Kedd Május 29, 2007 6:51 pm | |
| *Bemegy az ebédlőbe, s mágiával meggyújtja a többi gertyát, amik a falakon sorakoznak fel. A hangulat tökre olyan lesz mint valami kriptában* - Ülj le, készítek valami uzsonnát | |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Kedd Május 29, 2007 6:59 pm | |
| *és már megint Thomas készít neki uzsonnát. Na nem mintha a múltkori olyan szörnyű lett volna, de kicsit úgy érzi-e miatt, mintha a férfi a bébiszittere lenne vagy ilyesmi. de ennek ellenére nem ellenkezik^^* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Kedd Május 29, 2007 7:02 pm | |
| *Mikor kész lett, odaadja a kaját Lorynak* - Jóétvágyat | |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Kedd Május 29, 2007 7:03 pm | |
| *Bár eddig nem volt igazán éhes, mikor meglátja az ételt rögtön összefut a nyál a szájában és még a hasa is kordul egyet* -Köszönöm. Te nem eszel? *kérdezi, majd neki lát az étel elfogyasztásának* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Kedd Május 29, 2007 7:13 pm | |
| -Nem -feleli kurtán* - A kaja nektek kell *leül a lány mellé* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Kedd Május 29, 2007 7:15 pm | |
| *jó, persze kell nekik is kaja, de azért Thomas is csak élőlény, neki is szüksége van táplálékra.... Aztán Lory nagyot harap a szendvicsébe és élvezi ahogyan az ízek keverednek a szájában^^* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő Kedd Május 29, 2007 7:23 pm | |
| *Elkezdi olvasni a könyvét miközben a lányka eszik. Ő amúgy se szokott hozzá, hogy étkezés közben (még ha ő épp nem is eszik) társalogjon* | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Alagsor-Ebédlő | |
| |
|
| |
| Alagsor-Ebédlő | |
|