| Alagsor - Könvtár | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Thomas Hadsun Angyalmester
Hozzászólások száma : 330 Age : 47 Registration date : 2007. Feb. 07.
| Tárgy: Alagsor - Könvtár Kedd Május 29, 2007 6:11 pm | |
| Közepes nagyságú terem telis de tele régi, poros könyvekkel, vagy épp, a 10 évvel ezelötti katasztrófákból megmaradt, akkori újdonságokkal. A könyvek száma jócskán meghaladja a 100at, javarészt nevelőapámtól örököltem. A terem négyzet alakú, falai mentén találhatóak a könyvespolcok. Középen pár asztal, melyek szintén könyvektől roskadoznak. Ülőhely nincs, a szűkösség miatt, de innen bárki elvihet bármit. Csak hozza vissza! (Fényt gyertyák adnak, miket ha nem használtok, oltsátok el és tegyétek ki a bejárat meletti gyertyatartó polcra!) | |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor - Könvtár Kedd Május 29, 2007 6:28 pm | |
| *Elvesz egy gyertyát a tartóról, meggyújtja, majd benyit a könyvtárba. Kicsit sohszag van odabent, viszont minden könyv jóállapotban van* - Gyere be, és vigyázz, nekem fel ne gyújts semmit* | |
|
| |
Lorin Ames 2. szint (Angyal)
Hozzászólások száma : 76 Age : 39 Localisation : Valahol itt láttam... Registration date : 2007. May. 18.
| Tárgy: Re: Alagsor - Könvtár Kedd Május 29, 2007 6:30 pm | |
| *Thomas mögött lép be a könyvtárba. A sok könyv látványa rögtön lázba hozza* -Rendben igyekszem nem játszani a tűzzel *mondja egy bólintás közben* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor - Könvtár Kedd Május 29, 2007 6:31 pm | |
| - Kasszikusok, mesék, romantika... *sorolja mijen könyveket is tárolnak* | |
|
| |
Hozzászólások száma : 76 Age : 39 Localisation : Valahol itt láttam... Registration date : 2007. May. 18.
| Tárgy: Re: Alagsor - Könvtár Kedd Május 29, 2007 6:34 pm | |
| -Krimi? *veti közbe. Mindig is a krimiket szerette a legjobban, mert ott olvasás közben rendesen pörögtek az agytekervényei, hogy ki is lehet a gyilkos. Így szép kis gyűjteménye volt már belőle, csak a legnagyobb gond az volt, hogy ezeket a könyveket nem lehetett újra olvasni, csak jó hosszú idő elteltével amikor az ember már nem emlékezett a megoldásra. De most talán talál olyan könyvet itt, amit még nem olvasot...* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor - Könvtár Kedd Május 29, 2007 6:39 pm | |
| *Felnyit egy fonott ládát, ami tele van csak krimivel* - El s ehiszed mennyi ilyen könyv van szanaszét elszórva a városban *rázza a fejét- - Válassz, d eha kiolvastad, majd hozzd vissza *ő maga a klasszikusok felé néz, és ott kezd kutatni* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor - Könvtár Kedd Május 29, 2007 6:40 pm | |
| *Elvigyorodik amikor meglátja az egész láda krimit. Mivel már a legelső könyv se ismerős neki így azt veszi ki, aztán a második is ismeretlen a számára így azt is kiveszi. már éppen nyúlna a harmadikért, amikor rájön, hogy jobb ha először kiolvassa a kezében lévő kettőt. Majd utána cserél és olvassa a többit is^^* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor - Könvtár Kedd Május 29, 2007 6:42 pm | |
| *Ő maga is elvesz valami vastag és poros könyvet, majd kifele indul* - Gyere. A gyertyák csonkig égnek... *akárcsak a könyv címe* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor - Könvtár Kedd Május 29, 2007 6:47 pm | |
| -Amúgy miért gyertyák vannak? Nem lenne egyszerűbb villannyal? *kérdezi logikusan, majd meg is bánja. Hiszen nincsen áram... minden elpusztult és még annyira nem hozták helyre a dolgokat, hogy még áram is legyen* -Oké, nem szóltam... *teszi hozzá gyorsan, majd ő is kifele indul* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Alagsor - Könvtár Kedd Május 29, 2007 6:50 pm | |
| *Újra elcsöndesedik. Mostabába ilyen akárhányszor felhoznak valami pusztulás előtti dolgot* - Tudod, egyszer Arisa megmentette az életem *meséli ki fele menet* - Az ebédlőbe elmondok mindent | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Alagsor - Könvtár | |
| |
|
| |
| Alagsor - Könvtár | |
|