| Földszint-Aula | |
|
+2Jessica Hadsun Thomas Hadsun 6 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Thomas Hadsun Angyalmester
Hozzászólások száma : 330 Age : 47 Registration date : 2007. Feb. 07.
| Tárgy: Földszint-Aula Kedd Május 15, 2007 8:34 pm | |
| Ha belépsz kicsit köhögni fogsz mert elég száraz a levegő idebent. Az ablakok poros üvegein keresztül beszurődő napfény, este gyertyák a falon adnak világítást mivel az áram, ritka jelenségnek számít. 10 darab fotel van van idebent, két kanapé, és természetesen egy kandalló, ami melegen tartja a helyiságet. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Szer. Május 16, 2007 11:41 pm | |
| | |
|
| |
Cassandr Vendég
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Szer. Május 16, 2007 11:42 pm | |
| *Gyors léptekkel követi a nála sokkal magasabb férfit,közben figyel a lába elé nem akar elesni* |
|
| |
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Pént. Május 18, 2007 3:38 pm | |
| *Beér az aulába* - Na ez itt a körcsarnok, vagyis aula. *mondja* - Itt szoktak lógni a diákok, amolyan közösségi terem. | |
|
| |
Cassandr Vendég
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Pént. Május 18, 2007 3:42 pm | |
| -Értem!Az azjót mögött mi van?!*Túl kíváncsi mint mindig*-És és és aaa többi ember vagy mutáns mind meghalt?Mi maradtunk csak? |
|
| |
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Pént. Május 18, 2007 3:50 pm | |
| - Az ajtó mögött? Az én magánszférám *feleli egyszerűen* - Megéheztél? Akkor készítek neked valamit *szándékosan tér ki a másik kérdés elől* | |
|
| |
Cassandr Vendég
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Pént. Május 18, 2007 3:55 pm | |
| -Hát...éhesnek éhes vagyok de de engem azért még érdekelne hogy mi van ott?ÉS a többi lénnyel is hogy mi lett velük?Vagy már csak mi élünk? |
|
| |
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Pént. Május 18, 2007 3:56 pm | |
| - Ne érdekeljen olyan ami nem tartozik rád. A többit meg majd megtanulod történelem órán *rágyújt és az alagsor irányába megy* | |
|
| |
Cassandr Vendég
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Szomb. Május 19, 2007 1:42 pm | |
| *LEül az egyik fotelba a kandalló mellé...kicsit fázik de azért még mindig szoknyában van várja hogy valaki erre járjon* |
|
| |
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Szomb. Május 19, 2007 1:44 pm | |
| *Leér az aulába* - Hello, van egy kis feladatod! Vidd el a lányom ajátszótérre, mindjárt itt van. De vigyázz rá! Szija! *hadarja el a lánynak amikor meglátja őt. Majd kimegy* | |
|
| |
Cassandr Vendég
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Szomb. Május 19, 2007 1:49 pm | |
| *Köpni nyelni nem tud de persze beleegyezik *-Rendben van!~Vajon ki az ő lánya...~ |
|
| |
Jessica Hadsun 2. szint (Angyal)
Hozzászólások száma : 32 Registration date : 2007. May. 18.
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Szomb. Május 19, 2007 1:50 pm | |
| *Leér apja után ekkor megpillantja Cassyt* - Szia! *köszön neki egy nyalókával a szájában (amit még út közben talált a pizsije zsebében)* | |
|
| |
Cassandr Vendég
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Szomb. Május 19, 2007 1:53 pm | |
| -Szia!Jessica ugye?!*Mosolyog,bár kicsit erőltetett nem nagyon volt még gyerekek közelében*-Apád azt mondta nekem hogy vigyelek le a játszótérre nos indulhatunk? |
|
| |
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Vas. Május 20, 2007 10:56 pm | |
| *Mikor beérnek, már üres az aula. //Thomasék jelenete kicsivel előrébb van az időben, mint Cassyék// Ledarál egy kis bemutató monológot az auláról majd meglátja a megszeppent Arisát, aki a nyakába ugrik és megöleli* | |
|
| |
Arisa Drake 3. szint (angyal)
Hozzászólások száma : 285 Age : 43 Registration date : 2007. May. 15.
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Vas. Május 20, 2007 10:57 pm | |
| - Rosszat álmondtam! *sóhatja zavartan majd, mikor meglátja az új lányt lemászik a fiúról és elpirul* - Hello! Arisa Drake vagyok! | |
|
| |
Lorin Ames 2. szint (Angyal)
Hozzászólások száma : 76 Age : 39 Localisation : Valahol itt láttam... Registration date : 2007. May. 18.
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Vas. Május 20, 2007 10:59 pm | |
| *Mikor belép rögtön végig végig pásztázza a termet. Annyira nézi, mintha most látná utoljára és utána valami vizsga lenne abból, hogy hogyan is néz ki az aula. Aztán mikor a férfi (akinek a neve még mindig nem jutott az eszébe) egyszercsak eltűnik mellőle rögtön elkezdi keresni, így kiszúrja a nőt, akiről még nem tudja, hogy Arisának hívják^^. De a következő pillanatban már jön is a bemutatkozás* -Lorin Ames *mutatkozik be ő is egy mosoly kíséretében* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Vas. Május 20, 2007 11:08 pm | |
| - Ő egy mester, olyasmi mint én! *mondja erőteljes hangszinnel* - Lehetséges, hogy a vezetőd lesz. Szóval már most jobb ha megismerkedtek *odatolja a lányt Lorin elé* - Neked dolgom van, szervusztok *ezzel kimegy a teremből* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Vas. Május 20, 2007 11:08 pm | |
| - Mit segíthetek? *érdeklődik szeliden* | |
|
| |
Hozzászólások száma : 76 Age : 39 Localisation : Valahol itt láttam... Registration date : 2007. May. 18.
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Vas. Május 20, 2007 11:10 pm | |
| -Ööö... Talán butának fog tűnni a kérdés, de hol is vagyok pontosan? *vakarja meg a tarkóját, és ha japán rajzfilm szereplő lenne akkor bizonyára egy esőcsepp jelenne meg a feje mellett. De nem rajzfilm szereplő így sajnos esőcsepp sincs.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Vas. Május 20, 2007 11:14 pm | |
| - Hát *magyarázásból nem a legjobb* - Jó helyen! Árvaház, intézet, zárda, nem tom, nevezd ahogy akarod! Thomas ide toborozza az elveszett kölyköket az utcáról *egész értelmes felelet, ez nagy szó tőle* - És én, sok más itt levő mutánskávla együtt tanítok. Rajzot. Van aki biológiát, van aki kémiát, de vannak különféle új tantárgyok, például mutáns történelem, és azoknak akiknek kell: Hogyna éljük túl Mr. Hadsun-t óra! *nevet* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Vas. Május 20, 2007 11:18 pm | |
| *Miközben Arisa magyaráz Lory jobbra-balra döntögeti a fejét. HA két kis fonott copfocskája lenne, akkor olyan lenne, mint egy ovid kislány* -Aha... *végül csak ennyit sikerül kinyögnie a magyarázatra válaszként* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Vas. Május 20, 2007 11:22 pm | |
| - Nem értesz? *kérdi ajkához érintve ujját, és nagyon ari pofával rámered Loryra* - Akkor üdv a klubban! *Csattan ki mosolyogva* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Vas. Május 20, 2007 11:24 pm | |
| *megrázza a fejét jó párszor* -Érteni értelek, csak nem tudok mit mondani *magyarázza mosolyogva. Közben újra szemügyre veszi az aulát* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Vas. Május 20, 2007 11:35 pm | |
| - És mit szeretnél látni? *kérdi kedvesen* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Vas. Május 20, 2007 11:37 pm | |
| *egy pillanatra elgondolkozik. Mit is? Mit is szeretne látni?* -Mindent! *szalad ki hirtelen a száján, mire gyorsan a kezét a szája elé kapja zavarában. Nem akar túl tolakodó lenni ám! Tényleg nem....* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Vas. Május 20, 2007 11:39 pm | |
| - Akkor először a kert! *azzal megfogja a karját és magaután rántja* | |
|
| |
Cassandr Vendég
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Kedd Május 22, 2007 8:36 pm | |
| -Thomas Tho...Thomas!*Lihegve ront be az intézetbe és neki dől a falnak.*-Thomas gyere gyere ide kérlek! |
|
| |
Cassandr Vendég
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Kedd Május 22, 2007 8:39 pm | |
| *Inkább elrohan mer tnem talál senkit* |
|
| |
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Kedd Május 22, 2007 9:15 pm | |
| *Besétál az aulába, majd körbetekint. Síri csend. Megvonja a vállát,majd a szobája felé veszi az irányt, de út közben valami belényilal. A lánya!* | |
|
| |
Cassandr Vendég
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Hétf. Május 28, 2007 3:49 pm | |
| *Fáradtan rogy le az egyik kisebb fotelbe liheg eddig szaladt...és folyamatosan Tiduszra gondol.Nagyokat sóhajtozik közben* |
|
| |
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Hétf. Május 28, 2007 3:53 pm | |
| *Leér az aulába, zihál. Ekkor meglátja a fotelben ülő Cassyt. És eszéb ejut, hogy ő még nem is hivatalosan angyal. Nyel egy nagyot, Arisára gondolva. Majd azzal nyugtatja meg magát (miközben kinézett az ablakon), hogy Xavier vigyázz rá, a maga módján, és ha eláll az eső biztos hazahozza* - Cassy! *szólítja meg a fotelben ücsörgő nőt* | |
|
| |
Cassandr Vendég
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Hétf. Május 28, 2007 3:57 pm | |
| -Ahh hello*Még ő is vizes* -Öhm...Jól van Jessi?És te te is jól vagy? |
|
| |
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Hétf. Május 28, 2007 4:01 pm | |
| - Jól vagyunk *az ideges férfi rágyújt, egy maga sodorta cigire (szerencséjére a dohány összes alapanyaga fellelhető), majd letelepszik egy másik fotelbe. Füstölög, mint a cigi a szájában. Majd újra az ablakra függeszti tekintetét: Az öntisztítás óta, igen veszélyesek szoktak lenni az esőzések* | |
|
| |
Cassandr Vendég
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Hétf. Május 28, 2007 4:10 pm | |
| -Miért vagy ennyire gondterhelt?Látom rajtad! *Aggódva figyeli mesterét*-Amúgy mikor lesz az én avatásom? |
|
| |
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Hétf. Május 28, 2007 4:14 pm | |
| *Elgondolkozik. Ez egy igazán jó kérdés. Mikor kéne egy avatás, drága Cassandránknak* - Gyere *feláll és kiindul* | |
|
| |
Cassandr Vendég
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Hétf. Május 28, 2007 4:20 pm | |
| *Ő is feláll és Siet mestere után* -Most?Már mint hova?Vagy is most?De de nincs túl hamar? |
|
| |
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Hétf. Május 28, 2007 11:34 pm | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Kedd Május 29, 2007 5:57 pm | |
| *Beül az aulába, újra ráhyújt, közben a szakadó esőt nézi* - Remélem nem lesz bajod *motyogja* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Kedd Május 29, 2007 6:00 pm | |
| *Egy kissé megviselt könyvet olvasva sétál le az aulába. Nagyon bele van merülve így nem is néz maga elé. Ennek következtében neki megy Thomas-nak. Pontosabban a széknek amin ül* -Uppsz... Bocs *nézz fel végre a könyvéből*
A hozzászólást összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Május 29, 2007 6:02 pm-kor. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Kedd Május 29, 2007 6:02 pm | |
| *Rápillant a lányra, majd a könyvére* - Érdekes könyv, bár németül élvezhetőbb *jegyzi meg* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Kedd Május 29, 2007 6:04 pm | |
| *Elfintorodik* -Németül nem tudok *rántja meg a vállát, majd kivesz a zsebéből egy papír fecnit és beteszi oda ahol éppen tart. Aztán becsukja a könyvet és bal keét leengedi maga mellé miközben a könyvt tartja* -Amúgy történt valami érdekes mióta nem találkoztunk? *kérdezi csak úgy megszokás képpen, meg kicsit talán azért is, mert nem akarja, hogy csend legyen. Ma már eleget élvezte a csendet. Itt az ideje, hogy valami zajt is halljon* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Kedd Május 29, 2007 6:06 pm | |
| - Semmi egyedi *mondja* - Látom szeretsz olvasni. Érdekel a könyvtár? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Kedd Május 29, 2007 6:24 pm | |
| -Ja, néha rám jön az olvashatnék, de nincs túl sok könyvem *rántja meg a vállát. Hát igen, alapvetően nincs sok cucca a leányzónak, hiszen csak annyi dolgot hozott magával Steerfoth-ból amennyit elbírt az utazgatása során. De azért még van annyi cucca, hogy azzal el tud éldegélni. Aztán mikor Thomas a könyvtárat említi felcsillan a szeme, mintha hirtelen jégkristállyá változna. Bár ki tudja, lehet nem csak látszik...* -Még könyvtár is van? Persze menjünk *bólint mosolyogva* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Kedd Május 29, 2007 6:27 pm | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Kedd Május 29, 2007 6:29 pm | |
| *a változatoság kedvéért most is hátul kullog és követi Thomas-t* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Kedd Május 29, 2007 10:50 pm | |
| *Beröppen az aulában, egy szélökettle kilökve az ajtót, majd leteszi a lányt a földre, bezárja az ajtót, és megrázza magát. Eztán eltünteti levegőből álló hatalmas szárnyait, és fáradtan lecsüccsenegy fotelbe* | |
|
| |
Natali
Hozzászólások száma : 13 Registration date : 2007. May. 28.
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Kedd Május 29, 2007 11:20 pm | |
| Hehe...el fáratál kis madár? *mosolyog* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Kedd Május 29, 2007 11:21 pm | |
| - Megmutatom a szobád *feltápászkodik, és int neki, hogy kövesse az emeletre. A lányok szobájához* | |
|
| |
Cassandr Vendég
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Vas. Jún. 03, 2007 3:42 pm | |
| *Ide hozza a portál.Kicsit fél még ettől az utazástól. Mikor kilép belőle az aulában találja magát még feljúzza a pulcsiján a cipzárt és hangos kiáltozásba kezd*-Thomas Thomas merre vagy?Thomas! |
|
| |
Raziel Főgonosz
Hozzászólások száma : 114 Age : 42 Registration date : 2007. May. 27.
| Tárgy: Re: Földszint-Aula Vas. Jún. 03, 2007 3:46 pm | |
| Raziel ugrik ki a portálból mire a kapu bezáródik. Raz ráteszi kezét a lány vállára majd lehunyja szemét. Pár másodperc múlva ismét kinyitja. -Valahol ittvan a közelben...meghallott téged, ide tart. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Földszint-Aula | |
| |
|
| |
| Földszint-Aula | |
|